Service

Laagste Prijs Garantie

Wanneer u een cruisereis bij een andere Nederlandse cruise aanbieder op het moment van boeken goedkoper aangeboden krijgt, biedt De Valk Cruises u de laagste prijs garantie en brengen wij het verschil in mindering op uw factuur.

Voorwaarden: 

  • Laagste prijsgarantie geldt alleen op de dag dat de boeking wordt gemaakt, tarieven welke eerder dan wel later bekend zijn niet geldig
  • Laagste prijsgarantie geldt voor exact hetzelfde aanbod; qua rederij, hut categorie, luchtvaartmaatschappij- vluchttijden, transfers en eventueel hotel en overige extra’s, aantal passagiers en leeftijden.
  • Laagste prijsgarantie geldt niet op ledenkortingsacties, spaaracties of afwijkende voorwaarden van een Nederlandse cruise aanbieder

Indien u constateert dat er een lager tarief wordt aangeboden door een andere Nederlandse cruise aanbieder, dient u dit aan ons te melden met een bewijs (kopie van de offerte). Vervolgens zal De Valk Cruises dit verifiëren en in behandeling nemen. Mocht uw aanvraag niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen, blijven de voorwaarden van De Valk Cruises van kracht. Wanneer uw laagste prijsgarantie wel wordt gehonoreerd, zal De Valk Cruises direct contact met uw opnemen om u de laagste prijs te garanderen.

De beste reistijd voor uw droombestemming

Weet u nog niet in welke maand u wilt cruisen en welke bestemming u wilt aandoen? Hieronder leest u per vertrekmaand welke bestemmingen u het best kunt bezoeken.

Cruise januari 
De Caribbean is een mooie bestemmen om te bezoeken in januari wanneer u houdt van zon, zee en strand. De tempratuur is vrij constant en warm omdat het dicht bij de evenaar ligt. Ook kunt u prima terecht in Zuid- en Midden Amerika. Daarnaast zijn Costa Rica, Mexico, Argentinië en Chili echte aanraders! In Nieuw-Zeeland en Australië kunt u in deze tijd van het jaar genieten van de zomer. Liever cruisen binnen Europa? Dan behoort een cruise naar Turkije of Griekenland tot de mogelijkheden.

Cruise februari 
Genieten van de zon kan in februari het best in de Caribbean. Vooral de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico en Jamaica zijn heerlijke bestemmingen in deze periode van het jaar. Ook in Dubai en het Midden-Oosten schijnt de zon volop met een nog aangename tempratuur. Wilt u liever niet te ver vliegen maar toch genieten van het iets warmere weer, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een cruise naar de Canarische Eilanden met vertrek vanuit Barcelona.

Cruise maart 
In maart kunt u al van het eerste voorjaarszonnetje genieten indien u kiest voor een cruise over de Middellandse Zee. Hoe zuidelijker, hoe meer kans op een zonnige cruisevakantie. In de Caribbean zijn vooral Aruba, Bonaire en Curaçao de ideale bestemmingen. In maart zijn cruises naar Dubai en de rest van het Midden-Oosten erg populair, diverse cruiseschepen doen in deze tijd van het jaar dan ook deze bestemmingen aan. Ook Afrika is een vaargebied waar u in deze maand van lekker weer kunt genieten. Maart en april zijn tevens de maanden dat de cruiseschepen een Trans-Atlantische oversteek maken. Ze varen dan o.a. vanuit de Caribbean weer terug naar Europa.

Cruise april 
In Europa kunt u met diverse rederijen routes over zowel de Oostelijke Middellandse Zee als de Westelijke Middellandse Zee maken.  In Noord-Amerika kunt u vanuit Miami en New York prachtige cruises maken naar o.a. de Caribbean. Hier is het volop mooi weer. De Antillen maar ook de Dominicaanse Republiek en Jamaica geven u de garantie voor een zonnige cruisevakantie in april.  Maart en april zijn tevens de maanden dat de cruiseschepen een Trans-Atlantische oversteek maken. Ze varen dan o.a. vanuit de Caribbean weer terug naar Europa.

Cruise mei 
De tempraturen rondom de Oostelijke Middellandse Zee zijn in mei al erg aangenaam. Ook de rest van de Middellandse Zee is ideaal voor een cruise in deze tijd van het jaar. Ook het Noorden van Europa is in mei erg populair, de Fjordencruises starten dan vanuit o.a. Rotterdam en Amsterdam. Met een Fjordencruise bezoekt u onder andere Bergen, Oslo of het Geirangerfjord.

Cruise juni 
Een cruisevakantie naar de Noordkaap, een stedencruise West-Europa of de Middellandse Zee zijn de aanraders in deze tijd van het jaar. Ook een cruise over de Oostzee met als top bestemming St. Petersburg hoort hierbij. Wilt u liever buiten Europa cruisen? Vanaf mei en juni is het ook mogelijk om prachtige cruises te maken voor de kust van Alaska en Canada.

Cruise juli 
Aangezien het in de maand juli hoogseizoen is op de Middellandse Zee, heeft u de keuze uit diverse soorten cruises. Of u nu een cruise wilt maken waarbij u zowel de Westelijke als de Oostelijke Middellandse Zee aandoet of een korte cruise wilt maken met alleen Griekenland en Kroatië, alles is mogelijk! Ook in juli zijn de Fjorden en de Noordkaap nog populair, diverse rederijen maken vanuit Amsterdam, IJmuiden of Rotterdam cruises naar dit gebied.

Cruise augustus 
De Middellandse Zee is ook in augustus nog erg populair. De Westelijke Middellandse Zee staat bekend om haar stedencruises met hoogtepunten als Barcelona, Rome en Nice. Ook Noord-Europa wordt in augustus aangedaan door diverse rederijen met steden als Oslo en Kopenhagen. De tempratuur is deze periode dan ook erg aangenaam. 
In augustus maken tevens de eerste schepen weer een Trans-Atlantische oversteek vanuit Europa naar de Caribbean voor het winterseizoen.

Cruise september 
De Oostelijke Middellandse Zee is in september nog erg zonzeker. In Turkije en Griekenland worden nog dezelfde tempraturen gehaald als in de zomer. De tempratuur in de steden rondom de Westelijke Middellandse Zee worden iets later zodat de ergste warmte uit de steden verdwenen is en u kunt genieten van iets aangenamere tempraturen wanneer u de steden bezoekt.  Ook is september een goede maand om een cruise te maken door het Panamakanaal en langs onder andere de Westkust van Noord-Amerika en Mexico.

Cruise oktober 
In deze periode van het jaar zijn er in de Caribbean niet veel cruises door het orkaanseizoen. De meeste schepen varen enkel nog in de Zuidelijke Caribbean. Ook voor de kust van Canada en New England kunt u in oktober prachtige cruises maken of geniet van de Indian Summer in september en oktober in Noord-Amerika. Ook de Trans-Atlantische cruises starten weer volop in deze periode van het jaar.  In Europa kunt u in oktober nog prima terecht voor uw cruisevakantie. De meeste schepen varen richting de Canarische Eilanden maar ook Griekenland is nog steeds populair.

Cruise november 
November is een goede maand om mooie Trans-Atlantische cruises te maken van Europa naar Noord-Amerika of de Caribbean. Een oversteek kan al in 14 dagen gemaakt worden, waarbij u ook nog eens voldoende bestemmingen aan doet zoals de Canarische Eilanden en de Madeira. Vaak eindigt u dan in Miami. Brazilië als eindbestemming is ook een aanrader.

Cruise december 
Tijdens de kerstdagen en oud & nieuw is er ruim aanbod van zonnige cruisevakanties in zowel de Westelijke als de Oostelijke Caribbean. Daarnaast varen verschillende schepen in deze periode in het Midden Oosten, rondom Oman, Dubai en de overige Emiraten. Blijft u liever in Europa met de feestdagen? Ook op de Middellandse Zee en bij de Canarische Eilanden varen diverse schepen.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

De Valk Cruises is een handelsnaam van Sijbrands Reizen VOF

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Sijbrands Reizen VOF (KvK nr. 37093398) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Meer informatie kunt u terugvinden op de website van het SGR (www.sgr.nl/garantieregeling).

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Sijbrands Reizen VOF (KvK nr. 37093398) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Voor meer informatie kijk op www.calamiteitenfonds.nl/garantieregeling

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen

Sijbrands Reizen VOF is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Deze reisvoorwaarden zijn opgenomen in de ANVR informatiebrochure. De brochure bevat tevens de ANVR Boekingsvoorwaarden en andere belangrijke informatie. Alle rederijen hebben aanvullende vervoerscondities en algemene voorwaarden. Deze deels afwijkende voorwaarden zijn in beginsel van toepassing. De desbetreffende rederijvoorwaarden worden u op verzoek toegestuurd.

Green Cruise

Vindt u een cruise ook zo’n fantastische manier van reizen? Maar u wil het milieu liever niet belasten? Sinds november 2018 draagt De Valk Cruises automatisch een steentje bij in de compensatie van CO2 uitstoot van uw cruise!

Wat is Green Cruise?

De Valk Cruises vindt net als u het milieu en duurzaam reizen belangrijk! Onze leverancier Zeetours heeft als eerste Nederlandse cruisespecialist het initiatief genomen om iets te doen aan de CO2 emissie van cruises. Zeetours heeft samen met Climate Neutral Group (bekend van onder andere Green Seat) en studenten van de Wageningse Universiteit Green Cruise ontwikkeld. Een calaculatiemodel waarin de CO2 uitstoot per cruiseschip werd berekend en een compensatiebedrag in rekening werd gebracht. Zeetours heeft echter besloten dit nu voor alle geboekte cruises mogelijk te maken. U betaalt hier niets extra’s voor, maar Zeetours levert voor u een bijdrage in de vorm van een totaalbedrag aan Climate Neutral Group. Zij investeren dit in duurzame energieprojecten, die u kunt terugvinden op de website van Climate Neutral up.

Uniek voor de cruisesector en een goed gevoel voor u!

Zij hebben de Green Cruise methode ontwikkeld op basis van de CO2 uitstoot van schepen. Hierbij hebben ze geen rekening gehouden met bijvoorbeeld waterverbruik, afvalscheiding en ander energieverbruik van de cruiseschepen. U kunt hier aan boord zelf een keuze in maken. Zo kunt u zuinig zijn met water door onder andere hergebruik van handdoeken en zelf afval te scheiden. Zo levert u ook zelf uw bijdrage.

Veiligheid aan boord van een cruiseschip

Veiligheid staat voor alles, waardoor er gelukkig weinig ongelukken gebeuren aan boord van een cruiseschip. In iedere hut vindt u reddingsvesten, een kaart met de belangrijkste veiligheidsinstructies en het nummer van uw musterstation (verzamelplaats op het schip). Bij het musterstaion zal er verzameld worden indien passagiers met reddingsboten van het schip af moeten door een calamiteit. Lees de veiligheidsinstructies goed door en ga aan boord na wat de snelste route is om bij uw musterstation te komen. Voor kinderen zijn er speciale reddingsvesten beschikbaar.

Internationale regels verplichten de kapitein om voor vertrek of tijdens de eerste uren van elke cruise een reddingsoefening (’emergency drill’) te doen. U wordt wegwijs gemaakt over het gebruik van het reddingsvest en de plaats waar uw musterstation en uw reddingsboot zich bevindt. Op de vloeren van de gangen en de publieke ruimtes vindt u verlichte strippen die de weg naar de uitgang aangeven.

Uw eerste cruise

De juiste keuze qua rederij is een absolute voorwaarde voor een geslaagde cruisevakantie. U maakt een keuze voor een rederij en kiest tussen een groot of klein schip. Naast de classificatie van de schepen en de grootte is er nog een derde belangrijk criterium, namelijk de sfeer aan boord. Zo zijn er rederijen die zich nog altijd houden aan het klassieke cruiseconcept, maar ook rederijen die zich juist richten op de cruiser die in een informele omgeving wil verblijven. Er zijn rederijen die zich op families en kinderen richten, maar ook rederijen die zich meer focussen op stellen of oudere passagiers. Sommige rederijen kiezen voor een rustige, ontspannen atmosfeer, waar andere weer kiezen voor een levendige omgeving met hoog ‘fun-gehalte’ en veel entertainment. Ook hier is een juiste keuze essentieel, waarbij wij u graag adviseren.

Een eerste cruise kan een spannende ervaring zijn. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt en net als vele anderen enthousiast terugkeert van uw reis, vindt u op deze website ook enkele praktische tips. Mocht u nog meer willen weten, neem dan zeker contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Contact

De Valk Cruises
Danielle Sijbrands

Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: danielle@devalkcruises.nl

De Valk Cruises is een handelsnaam van Sijbrands Reizen VOF en in samenwerking met Zeetours.

 

Contact

De Valk Cruises
Danielle Sijbrands

Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: danielle@devalkcruises.nl

De Valk Cruises is een handelsnaam van Sijbrands Reizen VOF en in samenwerking met Zeetours.

 

Hulp Nodig?

Wij bellen je graag voor persoonlijk advies. Geef hieronder aan wanneer je teruggebeld wilt worden.

You have Successfully Subscribed!