Entertainment

Programma overdag:

Op een cruiseschip verveelt u zich nooit. Rederijen bieden namelijk een gevarieerd fitness- en sportprogramma aan. Denk hierbij aan zwembaden met glijbanen, hardloopbanen en een basketbalveld. Er zijn zelfs rederijen die het groter zien, zo hebben sommige schepen van Royal Caribbean International een klimmuur, een ijsbaan of een golfslagbad. Voor de minder actieve reizigers onder ons, zijn er nog tal van mogelijkheden om zich te vermaken. Wegdromen met een boek in de bibliotheek, een nieuwe taal leren met een taalklas, of wat dacht u van een wijnproeverij? Keuze genoeg voor iedereen!

Naast de talrijke mogelijkheden op het schip, kunt u tijdens dagen dat het schip aanmeert natuurlijk ook de bestemming zelf verkennen. Dit doet u op eigen houtje of met een van de vele excursies die worden aangeboden door de rederij.

Avondprogramma

Ook in de avond blijven de mogelijkheden voor vermaak talrijk. Praat gezellig na in een van de vele bars en restaurants of waag een dansje op de dansvloer. Liever genieten van een prachtige show? Circus, cabaret, musicals, dansvoorstellingen of toch liever een avondje bioscoop? Het kan allemaal!

Kinderprogramma

Met het hele gezin op cruise? Dat is zeker geen probleem, zeker op Europese en Amerikaanse schepen wordt er ook aan de jongste cruisereizigers gedacht! De kinderprogramma’s worden georganiseerd per leeftijdsgroep, er zijn aparte speelruimtes en kinderzwembaden, plezier gegarandeerd voor iedereen!

Kan ik sporten aan boord?

De meeste schepen bieden hier mogelijkheden voor. Vaak is er een gratis fitnessruimte aan boord. Ook worden er vaak tegen betaling groepslessen zoals spinning, yoga etc verzorgd. Soms is er ook een basketbalveld en midgetgolfbaan op het schip.

Avond programma:

Het programma aan boord laat niets te wensen over. Geniet van een drankje in de bars en restaurants, beproef je geluk in het casino of ga de dansvloer op in de disco. Ook het theater is een bezoek waard, met een gevarieerd programma van musicals, concerten, cabaret, circus en magic shows. Op speciale gelegenheden treden beroemde artiesten op en zijn er muziek-, dans- en filmevenementen. Niemand hoeft vroeg naar naar bed tijdens een cruise!

Kinderprogramma:

Ook zullen de jongste cruisereizigers aan boord zich niet vervelen. Er zijn aparte speelruimtes, een kinderzwembad en disco’s voor tieners. Kinderen kunnen deelnemen voor georganiseerde spellen met professionele hosts en entertainers. De kinderprogramma’s worden georganiseerd per leeftijdsgroep en bieden plezier voor iedereen!

 

Contact

De Valk Cruises
Danielle Sijbrands

Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: danielle@devalkcruises.nl

De Valk Cruises is een handelsnaam van Sijbrands Reizen VOF en in samenwerking met Zeetours.

 

Contact

De Valk Cruises
Danielle Sijbrands

Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: danielle@devalkcruises.nl

De Valk Cruises is een handelsnaam van Sijbrands Reizen VOF en in samenwerking met Zeetours.

 

Hulp Nodig?

Wij bellen je graag voor persoonlijk advies. Geef hieronder aan wanneer je teruggebeld wilt worden.

You have Successfully Subscribed!